Aquest blog vol ser un espai de difusió d' activitats, bibliografia, artícles, recursos i demès informacions sobre l'acompanyament terapèutic, la salut mental i la discapacitat intel·lectual, entre d'altres. Esteu convidats a participar-hi amb els vostres comentaris i suggeriments. Gràcies per la visita.
Marisa Pugès

19/11/09

Quí som, d'on venim

Som un equip de professionals de la psicologia i la psicoanàlisi, l'educació social i el treball social, interessats en les intervencions en Salut Mental Comunitària. En particular en la figura de l'Acompanyant terapèutic.

L'Acompanyament terapèutic prové de la línea teòrica de la psicoanàlisi i es comença a implementar com a recurs al Centre i Sud d'Amèrica. Podeu llegir ja una història escrita en el llibre ACOMPAÑAMIENTO TERAPÉUTICO EN ESPAÑA, primer llibre d'AT editat a Espanya.

Individualment comencem la nostra trajectòria pels voltants de l'any 1997 i com a equip ens trobem al 2003 en el sí de l'Associació Altres Camins en Salut Mental.

Aquesta associació canvia a finals del 2010  però nosaltres continuarem oferint els nostres serveis d'atenció, assessorament, formació i supervisió en Salut Mental.

Comencem aquesta nova etapa amb energia i amb la voluntat de seguir oferint un servei professional i de qualitat.



1 comentari:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Els vostres comentaris i suggeriments ens interessen.