Aquest blog vol ser un espai de difusió d' activitats, bibliografia, artícles, recursos i demès informacions sobre l'acompanyament terapèutic, la salut mental i la discapacitat intel·lectual, entre d'altres. Esteu convidats a participar-hi amb els vostres comentaris i suggeriments. Gràcies per la visita.
Marisa Pugès

4/2/11

SALUT MENTAL COMUNITÀRIA I PSICOANÀLISI


SALUT MENTAL COMUNITÀRIA I PSICOANÀLISI


Algunes reflexions històriques i perspectives actuals de dos models d’organització i intervenció: Rio Grande do Sul (Brasil) - Catalunya.

Dimecres 9 de febrer, a les 20:15 hores.

S’abordaran semblances i diferències que fan a les respectives històries, cultures i situacions polítiques, de com aquests factors infereixen en les polítiques de salut pública imperants en cada moment i quins canvis s’estan afavorint actualment en relació a l’atenció a la comunitat. També es parlarà de dos programes d’intervenció com són l’Acompanyament terapèutic i el PSI (Pla de seguiment individualitzat).

Presenten:

Márcio Mariath Belloc. Psicoanalista, Màster en Artes Visuales, Doctorando en Antropología Médica y Salud Internacional, Miembro de la Asociación Cultural Radio Nikosia.

Károl Veiga Cabral. Psicoanalista, Màster en Psicologia Social e Institucional, Doctoranda en Antropología Médica y Salud Internacional, Miembro de la Asociación Cultural Radio Nikosia.

Amb la intervenció de:

José Leal Rubio. Psicòleg clínic, psicoanalista. Supervisor institucional. Consultor d'iPsi, Centre d'atenció, docència i investigació en Salut Mental. Docent d’iPsi, Formació Psicoanalítica.

Modera:

Marisa Pugès. Psicòloga clínica, psicoanalista de l’equip professional d'iPsi, Centre d'atenció, docència i investigació en Salut Mental. Docent d’iPsi, Formació Psicoanalítica.

L'acte es celebrarà el dimecres 9 de febrer de 2011, a les 20:15 hores

Assistència lliure. Aforament limitat. Per a reservar plaça cal dirigir-se al telèfon: 93.417.96.96 o bé a l'e-mail: centreipsi@comb.cat

Lloc: Ronda General Mitre 203 bis, 1r 1a

Horari de secretaria: 10:00 a 14:00 i 15:00 a 19:00 hores
Adreçat a professionals que treballen en Salut Mental Comunitària: psicòlegs, psiquiatres, metges, treballadors socials, acompanyants terapèutics, gestors de casos i educadors socials, ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els vostres comentaris i suggeriments ens interessen.