Aquest blog vol ser un espai de difusió d' activitats, bibliografia, artícles, recursos i demès informacions sobre l'acompanyament terapèutic, la salut mental i la discapacitat intel·lectual, entre d'altres. Esteu convidats a participar-hi amb els vostres comentaris i suggeriments. Gràcies per la visita.
Marisa Pugès

4/10/12

I CONGRESO ESPAÑOL DE ACOMPAÑAMIENTO TERAPÉUTICO- I CONGRÉS ESPANYOIL D'ACOMPANYAMENT TERAPÈUTIC


Benvolguts lectors d'aquest blog. Continuem treballant en l'organització del I congrés espanyol d'acompanyament terapèutic que es realitzarà a Madrid els propers 19 i 20 d'octubre de 2012. Anem una mica justos de temps, és per això que si hi esteu interessats haurieu de fer la reserva de transport i allotjament al més aviat possible.
Si és possible organitzar un grup que viatgi des de Barcelona, abans del 15 de setembre, podem aconseguir algunes tarifes especials mitjançant agència de viatge (transport i alllotjament). PODEU REALITZAR UNA PRE-RESERVA AL CORREU acompterap@gmail.com .

Si voleu anar consultant la pàgina web del congrés, que s'està actualitzant , podeu clickar aquí.

Hi trobareu informació del congrés i d'altres activitats relacionades amb l'Acompanyament Terapèutic que es realitzaran a la península, que anirem penjant puntualment per a mantenir-vos informats. Esperem que sigui del vostre interés i agrairem que en feu la difussió que considereu més oportuna.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els vostres comentaris i suggeriments ens interessen.