Aquest blog vol ser un espai de difusió d' activitats, bibliografia, artícles, recursos i demès informacions sobre l'acompanyament terapèutic, la salut mental i la discapacitat intel·lectual, entre d'altres. Esteu convidats a participar-hi amb els vostres comentaris i suggeriments. Gràcies per la visita.
Marisa Pugès

4/10/12

Presentació 2 llibres d'Acompanyament Terapèutic


iPsi
Centre d’atenció,
   docència i investigació
    en Salut Mental
iPsi
Formació
             psicoanalítica
         

PRESENTACIÓ DE DOS LLIBRES SOBRE ACOMPANYAMENT TERAPÈUTIC
Dimecres 10 d’octubre de 2012 a les 19:45h

iPsi, Centre d’atenció, docència i investigació en Salut Mental, us convida a la presentació, en aquesta ocasió,  de dos llibres: “Acompañamiento Terapéutico en España” (Ed Grupo 5, Madrid 2012), 1ª publicació sobre aquesta temàtica en el nostre territori, i “Acompañantes, conceptualizaciones y experiencias en AT”  de recent publicació a la República Argentina per la Fundació Sistere.
Comptarem amb la participació de:
Alejandro Chévez Mandelstein, compilador i co-autor del primer llibre, Psicòleg, psicoanalista, coordinador de serveis depenents de Grupo5 i president de la Asociación Pasos de Acompañamiento Terapéutico y teatro espontáneo a Madrid.
Pablo Dragotto,  i Mª Laura Frank, co-autors del  1er llibre i autors del 2on. Psicolegs, psicoanalistes,  ell president de la Fundación Sistere (Córdoba, Argentina) i ella directora de la Escuela de Acompañamiento Terapéutico de l’esmentada Fundació.
Presentarà:
Marisa Pugès, co-autora del primer llibre. Psicòloga, psicoanalista, membre d’iPsi, Centre i d’iPsi, Formació Psicoanalítica. Coordinadora d’Acompanyament Terapèutic Comunitari  de Barcelona,  entitat dedicada a la intervenció, recerca, formació i difusió de l’AT.
Assistència lliure. Aforament limitat. Per a reservar plaça pot dirigir-se al telèfon: 93.417.96.96 o bé per e-mail:centreipsi@comb.cat. Lloc: Ronda General Mitre 203 bis, 1e 1a     









iPsi, Centre d'atenció, docència i investigació en Salut Mental
iPsi, Formació Psicoanalítica
Ronda General Mitre 203 bis, 1r 1a. 08023 Barcelona
Tel. 93.417.96.96 / 97

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els vostres comentaris i suggeriments ens interessen.