Aquest blog vol ser un espai de difusió d' activitats, bibliografia, artícles, recursos i demès informacions sobre l'acompanyament terapèutic, la salut mental i la discapacitat intel·lectual, entre d'altres. Esteu convidats a participar-hi amb els vostres comentaris i suggeriments. Gràcies per la visita.
Marisa Pugès

19/9/14

EXPERT EN ACOMPANYAMENT TERAPÈUTIC-EXPERTO EN ACOMPAÑAMIENTO TERAPÉUTICO

       

EXPERT UNIVERSITARI EN ACOMPANYAMENT TERAPÈUTIC



Per a tots aquells professionals, o els que encara no ho són però s'estan formant en aquesta línia, us informo que ja és oberta la inscripció pel curs d'Expert en Acompanyament Terapèutic per la Universitat de Barcelona IL3. Compta amb 15 crèdits ECTS i inicia el 9 de gener. 

Aquest curs pretén apropar la teoria i tècnica de la figura de l'Acompanyant Terapèutic als professionals que treballen al domicili, en l'entorn quotidià de les persones, o en altres recursos comunitaris, tenint en compte les necessitats i capacitats pròpies d'aquella persona, treballant dins d'un equip interdisciplinari i coordinant als diferents agents que hi intervenen (professionals, institucions, familiars,...), actuant en moltes ocasions com a referent més pròxim al cas, aportant informació a la resta de l'equip i articulant les diferents demandes i objectius plantejats amb la realitat del subjecte.

Per a més informació podeu consultar el nostre web: www.escolaat.org

Esperem que sigui del vostre interès . Agrairem la màxima difusió.








Para todos aquellos profesionales, o los que aún no lo son pero están formando en esta línea, os informo que ya está abierta la inscripción para el curso de Experto en Acompañamiento Terapéutico por la Universidad de Barcelona IL3. Cuenta con 15 créditos ECTS e inicia el 9 de enero. 


Este curso pretende acercar la teoría y técnica de la figura del Acompañante Terapéutico los profesionales que trabajan en el domicilio, en el entorno cotidiano de las personas, o en otros recursos comunitarios, teniendo en cuenta las necesidades y capacidades propias de aquella persona , trabajando dentro de un equipo interdisciplinario y coordinando a los diferentes agentes que intervienen (profesionales, instituciones, familiares, ...), actuando en muchas ocasiones como referente más próximo al caso, aportando información al resto del equipo y articulando las diferentes demandas y objetivos planteados con la realidad del sujeto. 

Para más información pueden consultar nuestra web: www.escolaat.org 

Esperamos que sea de su interés. Agradeceremos la máxima difusión.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els vostres comentaris i suggeriments ens interessen.