Aquest blog vol ser un espai de difusió d' activitats, bibliografia, artícles, recursos i demès informacions sobre l'acompanyament terapèutic, la salut mental i la discapacitat intel·lectual, entre d'altres. Esteu convidats a participar-hi amb els vostres comentaris i suggeriments. Gràcies per la visita.
Marisa Pugès

13/11/11

Conclusions de la 3º trobada de Salut Mental i TMG, cap a una intervenció més individualitzada: Gestor de casos, Acompanyament Terapèutic, Equip de suport social comunitari.

Agraïments

En primer lloc agrair la participació dels professionals que van acceptar la invitació a participar com a ponents, tot i l'horari de la trobada i les altres activitats  que en aquell moment s'estàven realitzant a Barcelona.

Agraiexo a Llúcia Viloca la seva presència i les seves aportacions, agraeixo especialment a Georgina Prats a la que no vam poder escoltar per canvis en els horaris (degut a l'intent de connexió amb Buenos Aires), a Consuelo Rodríguez Medina que ens va apropar a la figura del PSI i a Octavio Finol que va viatjar des de Madrid i ens va mostrar la seva manera de pensar i fer l'at, a Sara Toledano per la seva col·laboració ( li dono les gràcies al company de Madrid Alejandro Chévez per posar-nos en contcate).
A Begoña Sàrrias de Barcelona que va inscriure's al Congrés i va preparar el seu viatge a Buenos Aires i per causes alienes a la seva voluntat, no va poder presentar el seu treball personalment. 

Agraiexo als participants que els va interessar la nostra prosposta, provenents de diversos àmbits i professions i que van contribuir a generar un clima còmode de treball amb les seves aportacions i interrogants.

Agraixo també als col·legues de la República Argentina i a l'AATRA, la seva rebuda sempre hospitalària i d'apropament malgrat el temps i la distància. La invitació a poder assistir des d'aquí a una de les taules del VI congrés d'AT, tot i que per qüestions tècniques no ens va ser possible de seguir, i la invitació a participar en la cloenda del VI Congrés Internacional d'AT on es van sentar les primeres bases per a organitzar un Congrés  a Espanya en el 2013.

Agraeixo molt especialment a iPsi centre d'atenció docència i investigació en Salut Mental i a iPsi formació psicoanalítica pel seu suport personal, institucional i pràctic, en la difusió i en la utilització de les seves instal·lacions.

A la Llibreria XOROI i als companys que ha col·laborat en la difusió.

Felicito a l'organització del Congrés per l'extensa participació (més de 500 persones) i per la feina ben feta, que es tradueix en una major difusió de la figura de l'Acompanyant terapèutic.

Conclusions a Barcelona 

(en redació)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els vostres comentaris i suggeriments ens interessen.