Aquest blog vol ser un espai de difusió d' activitats, bibliografia, artícles, recursos i demès informacions sobre l'acompanyament terapèutic, la salut mental i la discapacitat intel·lectual, entre d'altres. Esteu convidats a participar-hi amb els vostres comentaris i suggeriments. Gràcies per la visita.
Marisa Pugès

25/7/13

MÀSTER EN PSICOTERÀPIA PSICOANALÍTICA . iPsi Formació Psicoanalítica



Màster: Teràpia psicoanalítica



clip_image004



Formació de dos anys en què els coneixements de les teories psicoanalítiques bàsiques es desenvolupen amb aportacions teòriques, clíniques i tècniques i s'apliquen a la pràctica clínica.
Programa teòric-tècnic
M. Klein, Integració de conceptes en l’obra de Freud, Història de la Psicoanàlisi, Lacan i altres autors. Psicoteràpia de família, de parella, de grups i de nens. Estratègies terapèutiques. Psicoteràpia breu. Psicoteràpia en les toxicomanies, psicoteràpia en pacients psicosomàtics. Investigació, psicofarmacologia, salut mental comunitària, taller d’integració teòric-clínic.

Programa de pràctiques
A la mateixa institució: El terapeuta en formació realitza dos anys de psicoteràpia psicoanalítica de dues sessions setmanals amb diferents pacients. Supervisió individual i setmanal durant tot el procés terapèutic. Possibilitats de pràctiques a la institució pública

Dirigit a: Psicòlegs, metges, psicòlegs clínics i psiquiatres que tinguin uns coneixements psicoanalítics teòrics i clínics bàsics. En funció de la formació prèvia es poden convalidar algunes matèries.
- Formació teòrica rigorosa i eminentment clínica.
- Grups de classe reduïts.
- Tutoria i orientació individualitzada.
- Supervisió individual i grupal.
Pràctica clínica a la mateixa institució.
- Els alumnes dels dos màsters poden assistir gratuïtament a totes les activitats científiques del centre.

Horari acadèmic: Dimarts i dijous de 20 a 22 hores. Horari de pràctiques a convenir.
630 h. (280 h. teòriques i 300 h. pràctiques)
50 h. seminaris complementaris.


El programa de formació de quatre anys (els dos màsters) està reconegut per la FEAP. Aquesta acreditació comporta el reconeixement com a psicoterapeuta per la Generalitat de Catalunya.
 clip_image006            
Informació: demanar entrevista al telf: 93.417.96.97 o centreipsi@comb.cat        www.centreipsi.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els vostres comentaris i suggeriments ens interessen.